Kjetil Mørk

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Herrens veje 1 2017 Lydoptagelser Tv-serie
Sorgenfri 2016 A-tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Pistol 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Rosita 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Tonemester DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Boom operator Tv-serie
Heartless 2 2015 Boom operator Tv-serie
Klumpfisken 2014 Boom operator DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Chancen 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Painless 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Tarok 2013 Boom operator DK/Spillefilm
Exodus 2013 Foley artist DK/Kort fiktion
First Movers 2013 Boom operator DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Boom operator DK/Spillefilm
The Secret Society Of Fine Arts 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Travelling with Mr. T 2012 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Barvalo 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Pendlerkids 2012 Lydoptagelser Tv-serie
Rosa Morena 2011 Foley recordist DK/Spillefilm
Dreng 2011 Lyd DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Lydassistent DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Beast 2011 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Lydmix (Senegal) DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Sky 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Berik 2010 Foley artist DK/Kort fiktion
Tomatprincippet 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
Stykke for stykke 2009 Lydmix DK/Kort fiktion
Den fremmede 2009 Foley artist DK/Kort fiktion
Før ferien 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen II 2009 Foley-klipper Tv-serie
Beg, Borrow and Steel 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bad Beat Boys 2004 Steve DK/Kort fiktion
The Game - kunsten at score Lyd DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412