Frank Mølgaard Knudsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Under the Tree 2018 Tonemester U/Spillefilm
3 ting 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Charmøren 2017 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Utilgivet - skyld i sit eget barns død 2017 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Anti 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Nylon 2015 Lydmix (optagelse) DK/Kort fiktion
Klumpfisken 2014 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Våbenbrødre 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
The Weight of Elephants 2013 Lydklipper DK/Spillefilm
Pine Ridge 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Under den samme himmel 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Exodus 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Valg i kommunen 2013 Lydoptagelser Tv-serie
Tabu 2012 B-tonemester DK/Kort fiktion
Pendlerkids 2012 Lydoptagelser Tv-serie
Brainy 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Beast 2011 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Sådan er søskende - Mig uden dig 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hjemløs 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Berik 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Au pair 2010 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Baba 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stykke for stykke 2009 Boom operator DK/Kort fiktion
Den fremmede 2009 Tonemester DK/Kort fiktion
Nordlys 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Det røde kapel 2009 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Afvist 2009 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Osman og Jeppe 2009 Lyd Tv-serie
For stor 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Toneassistent DK/Kort fiktion
Jeg som vi 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Manden og mågen 2007 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Tonemester DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412