Bo Asdal Andersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Lydeffekter DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Charmøren 2017 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Lyddesign og mix DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Boom operator Tv-serie
Uro 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Antboy 3 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Boom operator Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Lyddesign Tv-serie
Lukas & The Aspies 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Nylon 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Riders 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Slip mine hænder 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Den danske pige 2015 Playback operator U/Spillefilm
Kampen om det tunge vand 2015 Foley-klipper Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Lyddesign Tv-serie
Democrats 2014 Lydeffekter DK/Dokumentarfilm
Klumpfisken 2014 Lydassistent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Supplerende lydeffekter DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Mini 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Lyden af Louis' venner 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Skammekrogen 2014 Tonemester Interaktive projekter
Antboy 2013 Boom operator DK/Spillefilm
First Movers 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
For livet 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Free the mind 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Flugten til Hollywood 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Keep the Lights On 2012 Lydoptagelser (Danmark) U/Spillefilm
SIA 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Waiting for Phil 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Mødet med min far Kasper Højhat 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zomedy 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Tonemester DK/Kort fiktion
Julegrisen 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Med lukkede øjne 2010 Lyd DK/Spillefilm
Mallorca 2009 Lyd DK/Kort fiktion
XY anatomy of a boy 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Oldboys 2009 Boom operator DK/Spillefilm
Huset overfor 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Klara - Livvagtens datter 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Besøget 2008 Lydefterarbejde DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
Partus 2006 Lydeffektklipper DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Boom operator DK/Kort fiktion
Sommeren 1995 Lydmix U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412