Martin Juel Dirkov

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Charmøren 2017 Komponist DK/Spillefilm
Shelley 2016 Komponist DK/Spillefilm
Machine 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Det han gjorde 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Forsøget 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Rodløs 2014 Musik DK/Kort fiktion
Matar Extraños 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Min Bror 2013 Musik DK/Kort fiktion
Flokken 2013 Musik DK/Kort fiktion
Pine Ridge 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mig Thai 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Fucking tøs 2012 Musik DK/Kort fiktion
Ballerina 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
A practician, a prophet & a poor wretched soul 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pendlerkids 2012 Lydoptagelser Tv-serie
Noter fra kælderen 2011 Musik DK/Kort fiktion
Den lille isbryder 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Min min 2011 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Thorshammer 2010 Musik DK/Kort fiktion
Heavy heads 2010 Stemme DK/Kort fiktion
Baba 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
The gentlemen 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Curtains 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412