Morten Bak Jensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Boom operator Tv-serie
De standhaftige 2016 B-tonemester DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Tonemester Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 B-tonemester DK/Spillefilm
Jagten 2013 Boom operator DK/Spillefilm
Skytten 2013 B-tonemester DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Lydoptagelser Tv-serie
Tomgang 2013 Lyd Tv-serie
Broen 2 2013 Lyd, 2. unit Tv-serie
Klassefesten 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Lyd Tv-serie
Parterapi 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Headhunter 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Kristian 2009 Lydoptagelser Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412