Henrik Køier Andersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Melancholia 2011 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Lykke 2011 Hestekoordinator Tv-serie
Lærkevej 2009 Hestekoordinator Tv-serie
Far til fire - i stor stil! 2006 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Oskar & Josefine 2005 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Karen Blixen - En fantastisk skæbne 2005 Hestekoordinator DK/Dokumentarfilm
Zafir 2003 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Hestekoordinator DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Juliane 2000 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Hestekoordinator Tv-serie
Morten Korch - Solskin kan man altid finde 1999 Hestekoordinator DK/Dokumentarfilm
Klinkevals 1999 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Ørnens øje 1997 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Hestekoordinator Tv-serie
Kun en pige 1995 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Hestekoordinator Tv-serie
Pelle Erobreren 1987 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Oviri 1986 Hestekoordinator DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412