Martin Madsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Slangens gave 2018 Visual effects DK/Spillefilm
QEDA 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Visuelle effekter DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Visual effects DK/Spillefilm
Anti 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
En to tre nu 2016 Visuelle effekter DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Sameblod 2016 VFX-supervisor U/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Compositing DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 VFX co-supervisor DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Compositing DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Jagten 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Skytten 2013 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Compositing DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 VFX artist DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Tarok 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Monica Z 2013 Visual effects U/Spillefilm
Everything's Gonna Be Pink 2013 VFX-supervisor U/Spillefilm
Volcano 2012 Visual effects U/Spillefilm
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Visual effects U/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Grafik og titelsekvens DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Titeldesign U/Spillefilm
Kon-tiki 2012 VFX-supervisor U/Spillefilm
Melancholia 2011 Visual effects repairs DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Conforming DK/Spillefilm
Beyond 2011 Visual effects supervisor U/Spillefilm
Peaceforce 2011 Compositing DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Compositing DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Visual effects Tv-serie
Får 2009 Compositing DK/Kort fiktion
Mig og Jesper 2009 Grading/Online DK/Dokumentarfilm
Ved verdens ende 2009 Compositing DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Compositing DK/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Visual effects U/Spillefilm
Oldboys 2009 Compositing DK/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Visual effects U/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Digital compositing Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Compositing DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Compositing DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Compositing DK/Kort fiktion
Den grimme ælling og mig 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Politiken medarbejder DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Animation DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412