Daniel Kragh-Jacobsen

/F. 1986

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Næste stop 2017 Instruktion DK/Kort fiktion
Sangen 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Implosion 2009 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Album 2008 Fyr fra bofællesskab #1 Tv-serie
Rejsen 2005 Instruktion DK/Kort fiktion

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412