Stinna Lassen

/F. 1984

Producer. Startede sin karriere som producerassistent på Nordisk Film. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2011. Har bred producererfaring inden for både fiktion, dokumentar, tv-drama og transmedia.

Umiddelbart efter sin filmskoleafgang i 2011 startede Lassen filmselskabet Windelov/Lassen sammen med producer Vibeke Windeløv. Siden stiftede de selskabet Investigate North, der producerer transmedia og spil. I dette regi producerede hun Christian Fonnesbechs online-mysteriespil "Cloud Chamber" (2014), der fik stor kunstnerisk anerkendelse.

Lassen har også produceret flere kort- og spillefilm, heriblandt spillefilmene "Charmøren" (2017) og "Vildheks" (2018), ligesom hun også producerede første sæson af den europæiske tv-serie "The Team" (2015) for ZDF og Nordisk Film.

I 2014 startede hun Good Company Films sammen med Vibeke Windeløv, Anni Faurbye Fernandez og Ole Søndberg.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vildheks 2018 Producer DK/Spillefilm
Charmøren 2017 Producer DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Producer Tv-serie
Bjerget 2015 Co-producer U/Spillefilm
Mini 2014 Producer DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Producer og produktionsleder Interaktive projekter
Piggy 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Producer DK/Kort fiktion
Den lille isbryder 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Zomedy 2011 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Kidnappet 2010 Præproduktion (Kenya) DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
To verdener 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Producerassistent DK/Spillefilm
Nice To Meet You 2007 Producer DK/Dokumentarfilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Producerassistent Tv-serie
Supervoksen 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Fedeora Award Film Critic Assoc.:
Milad Alami
2017 San Sebastian International Film Festival 2017 Charmøren
1-2 Competition Main Award 2017 Warsaw International Film Festival 2017 Charmøren
Silver Hugo - New Directors Comp. 2017 Chicago International Film Festival 2017 Charmøren
NDR-Filmpreis 2017 Lübeck, Nordische Filmtage 2017 Charmøren

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Les Arcs European Film Festival 16-12-2017 Charmøren
Dubai International Film Festival 06-12-2017 Charmøren
Tbilisi International Film Festival 04-12-2017 Charmøren
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 17-11-2017 Charmøren
Zagreb Film Festival 11-11-2017 Charmøren
Arava Film Festival, Israel 09-11-2017 Charmøren
Lübeck, Nordische Filmtage 01-11-2017 Charmøren
Sao Paulo Int. Film Festival 19-10-2017 Charmøren
Warsaw International Film Festival 13-10-2017 Charmøren
Chicago International Film Festival 12-10-2017 Charmøren
San Sebastian International Film Festival 22-09-2017 Charmøren
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412