Håkan Blomdahl

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 VFX-supervisor DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 VFX artist DK/Spillefilm
Melancholia 2011 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Mammut 2009 Visual effects supervisor U/Spillefilm
Antichrist 2009 Lead compositing DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 3D DK/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 VFX-supervisor U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Visual effects U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Digitale effekter U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412