Erik S. Watland

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mesteren 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Foley artist U/Dokumentarfilm
Encounters 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Foley artist U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Foley artist U/Spillefilm
O'Horten 2007 Foley artist U/Spillefilm
Mendel 1997 Foley artist U/Spillefilm
Telegrafisten 1993 Foley artist U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412