Mads Koudal

/F. 1977

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Finale 2018 Kenny DK/Spillefilm
Gælden 2017 Michael DK/Spillefilm
Gennembrud 2015 Anders Torgaard Tv-film
Kolbøttefabrikken 2014 Forsvarer DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Journalisten Tv-serie
Confessions of a Mime 2014 Mime DK/Kort fiktion
Blodbrødre 2013 Michael DK/Kort fiktion
Det slører stadig 2013 Danica Tv-serie
Den magiska doktorn 2013 Instruktion Tv-serie
Broen 2 2013 Stunts Tv-serie
Hearts and Minds 2012 Tolk DK/Kort fiktion
Definitely Dead 2012 Lars DK/Kort fiktion
Made in Denmark: The Movie 2012 Tom DK/Spillefilm
Half Past Original 2012 Instruktion Tv-serie
Upstairs 2011 Jonas DK/Kort fiktion
Le bodyguard danois 2011 Flemming DK/Kort fiktion
Oleg 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Bubbles 2011 Gustav DK/Spillefilm
Mord på mere end én måde 2010 Boris DK/Spillefilm
Tonny 2010 Tonny DK/Kort fiktion
Tony Venganza 2010 Mand i bar DK/Spillefilm
Krokodillerne 2009 Gert DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Benny DK/Spillefilm
Global alarm 2009 Manden DK/Kort fiktion
Rovdrift 2009 Problemskaber DK/Spillefilm
Circo de Columbo 2009 Klovn 1 DK/Kort fiktion
Eye for eye 2008 Medvirkende DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Madbøssen DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Teatersminkør Tv-serie
Next Generation Ninja 2008 Ninja DK/Kort fiktion
Kaffepausen 2007 Christian DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Bernard DK/Dokumentarfilm
Næste skridt 2007 Mads DK/Spillefilm
Kirken 2007 Morten DK/Kort fiktion
Jeg elsker dig, skat 2006 Tobias DK/Kort fiktion
Jutland Dreams 2006 Thomas DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Politibetjent DK/Spillefilm
Solopgang 2005 Receptionisten DK/Kort fiktion
Brutal incasso 2005 Psycho DK/Spillefilm
Gale veje 2005 Michael DK/Kort fiktion
Betonhjerter 2005 Kukker DK/Spillefilm
Sort oktober 2005 Betjent DK/Kort fiktion
Forkerte navne 2004 Willy DK/Kort fiktion
Den sidste dag 2004 Johansson DK/Kort fiktion
Overlagt 2004 Markus DK/Kort fiktion
Hans 2004 Hans DK/Kort fiktion
Kejserens nye klæder 2004 Skrædder DK/Kort fiktion
Skuespilleren 2004 Kristoffer Bendix DK/Kort fiktion
Thunderman 2004 Thunderman DK/Kort fiktion
pianissimo 2004 Michael DK/Kort fiktion
Blaffer 2004 Blaffer DK/Kort fiktion
Backtracker 2004 The Rancher DK/Kort fiktion
Vimmersvej 2003 Topper DK/Kort fiktion
A Mind's I 2003 Manden DK/Kort fiktion
Grillen 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
The One and Only 2 2002 Jønne DK/Kort fiktion
Lev vel 2002 Mark DK/Kort fiktion
X Direct 2001 M DK/Eksperimentalfilm
Hjerternes fest 2001 Danny DK/Kort fiktion
Klinikassistenten 1998 Pusher DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412