Monica Hellström

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Cairo Confidential 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Good Favour 2017 Co-producer DK/Dokumentarfilm
The Distant barking of Dogs 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Massakren i Dvor 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Ruth 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Varicella 2015 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Chikara - Sumobryderens Søn 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Fægtemesteren 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Becky's Journey 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Kampen for et frit Afrika 2013 Co-producer U/Dokumentarfilm
Moon rider 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Klovn for livet 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Canned Dreams 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Verdens bedste kok 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Produktionsleder (Filmværkstedet) DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
REEL TALENT AWARD:
Daniel Dencik
2012 CPH:DOX 2012 Moon rider

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
München Documentary Festival 07-05-2015 Moon rider
Amsterdam, IDFA 19-11-2014 Fægtemesteren
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 21-09-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
Malmö Nordisk Panorama 19-09-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
Seoul International Youth Film Festival 21-08-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
Kidsffest Indonesia 12-06-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
Fredrikstad, Nordic Docs 08-05-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
TIFF Kids 08-04-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
Taipei Taiwan Int. Children's TV and Film Festival 27-03-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
Malmö, BUFF 10-03-2014 Chikara - Sumobryderens Søn
Amsterdam, IDFA 20-11-2013 Chikara - Sumobryderens Søn
Leeuwarden Noordelijk Film Festival 06-11-2013 Moon rider
Warsaw, Danish Embassy 01-11-2013 Moon rider
Bergen International Film festival 23-10-2013 Moon rider
Camden Int. Film Festival 26-09-2013 Moon rider
Dokufest Prizren 17-08-2013 Moon rider
Poznan Transatlantyk Int. Film & Music Festival 02-08-2013 Moon rider
Karlovy Vary International Film Festival 28-06-2013 Moon rider
München Documentary Festival 08-05-2013 Moon rider
Jeonju International Film Festival 26-04-2013 Moon rider
Trondheim Kosmorama International Film Festival 15-04-2013 Moon rider
Plus Camerimage Torun 24-11-2012 Moon rider
Stockholm International Film Festival 07-11-2012 Moon rider
CPH:DOX 01-11-2012 Moon rider
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2012 Moon rider
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412