Emil Heinsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lang historie kort 2015 B-fotograf, 2. kamera DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Fotografassistent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 C-fotograf DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 DIT DK/Spillefilm
ID:A 2011 Location scout DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Fotografassistent DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Loader DK/Kort fiktion
Eksperimentet 2010 Clapper/loader DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412