Thomas Yong

/F. 1973

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Robin 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Swinger 2016 Produktionsleder DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Line producer DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Produktionsleder Tv-serie
Hedensted High 2015 Produktionsleder Tv-serie
Mekanikerne 2014 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Copenhagen 2014 Indspilningsleder U/Spillefilm
Weekendfar 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Badehotellet 1 2013 Produktionskoordinator Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
The Secret Society Of Fine Arts 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Location manager DK/Spillefilm
Dreng 2011 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Lysvågen 2010 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Mor byttes 2010 Stills DK/Kort fiktion
Vilddyr 2010 Producer DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Producer DK/Kort fiktion
Ulykkesfugl 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
RePlay 2008 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Producer DK/Kort fiktion
Tvangsindlæggelsen 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Max 2007 Indspilningsleder Tv-serie
Vaskekælderen 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Honorable Mention 2010 Stockholm International Film Festival 2010 Megaheavy
Special Mention 2010 Edinburgh International Film Festival 2010 Megaheavy
Grand Prix 2010 Odense Internationale Film Festival 2010 Megaheavy
Bedste børne- og ungdomsfilm 2010 Odense Internationale Film Festival 2010 Megaheavy

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Thessaloniki International Short Film Festival 12-12-2012 Megaheavy
Saguenay International Short Film Festival 14-03-2012 Megaheavy
Györ Mediawave Festival, Visual Art Found. 02-06-2011 Megaheavy
Barcelona, Mecal International Short Film Festival 08-04-2011 Megaheavy
Malmö, BUFF 15-03-2011 Megaheavy
Belgrade Balkankult Fondacija 01-02-2011 Megaheavy
Prague Short Film Festival 19-01-2011 Megaheavy
Leuven Short Film Festival 04-12-2010 Megaheavy
Stockholm International Film Festival 17-11-2010 Megaheavy
Calgary International Film Festival 24-09-2010 Megaheavy
Bergen Nordisk Panorama 24-09-2010 Megaheavy
BUSTER 09-09-2010 Megaheavy
Seoul Chungmoro International Film Festival 02-09-2010 Megaheavy
Odense Internationale Film Festival 23-08-2010 Megaheavy
Guanajuato International Film Festival 23-07-2010 Megaheavy
Seoul International Youth Film Festival 08-07-2010 Megaheavy
Bratislava Art Film Festival 18-06-2010 Megaheavy
Los Angeles Film Festival 17-06-2010 Megaheavy
Edinburgh International Film Festival 16-06-2010 Megaheavy
Toronto World Wide Short Film Festival 01-06-2010 Megaheavy
Seattle International Film Festival 20-05-2010 Megaheavy
Kristiansand International Children's Film Festival 27-04-2010 Megaheavy
Reykjavík The Northern Wave Int. Film Festival 05-03-2010 Megaheavy
Berlinale 11-02-2010 Megaheavy
Clermont-Ferrand Marché Du Film Court 01-02-2010 Megaheavy
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412