Elisabeth Victoria Poulsen

/F. 1981

Producer. Født 25/2 1981 i København. Uddannet fra Den Danske Filmskoles producerlinje i 2011.

Elisabeth Victoria Poulsen har bl.a. produceret spillefilmene "Over kanten" (2012), "Kolbøttefabrikken" (2014) og "Iqbal & den hemmelige opkrift" (2015), samt været co-producer på tv-serien "Heartless" (2014).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 Line producer DK/Spillefilm
QEDA 2017 Assisterende producer DK/Spillefilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Producer DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Co-producer Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Producer DK/Spillefilm
Over Kanten 2012 Producer DK/Spillefilm
Noter fra kælderen 2011 Producer DK/Kort fiktion
Den tid vi har 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Heavy heads 2010 Producent DK/Kort fiktion
Himlen falder 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Producerassistent Tv-serie
Drabet 2005 Producerassistent DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Assisterende producer Tv-serie
Elsker dig for evigt 2002 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Alle for to 1969 Producer DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Robert Publikumspris:
Rasmus Heide
2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Alle for to

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Hyderabad Int. Film Fest. For Children 08-11-2017 Iqbal & den hemmelige opskrift
Minsk International Film Festival Listapad 04-11-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Lübeck, Nordische Filmtage 02-11-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Chemnitz Schlingel Children's Film Festival 26-09-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Giffoni Film Festival 15-07-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 25-05-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Kristiansand International Children's Film Festival 19-04-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Malmö, BUFF 14-03-2016 Iqbal & den hemmelige opskrift
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412