Anders Juul

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Slangens gave 2018 Gerik DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Arkitekt Max Berggren Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Arkitekt Max Berggren Tv-serie
Borgen 3 2013 Simon Bech Tv-serie
Ronal Barbaren 2011 Stemme DK/Spillefilm
Ladyboy 2011 Mand i bar DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Simon Bech Tv-serie
Karla og Jonas 2010 Micky DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Simon Bech Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412