Lars Knudsen

Producer. Uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus med speciale i filmbranchen.

Lars Knudsen har i mange år været bosat i USA. I begyndelsen af sin karriere stod han blandt andet i lære hos den amerikanske stjerne-producer Scott Rudin. Knudsen har produceret flere amerikanske spillefilm, som eksempelvis dramaet "Beginners" (2010), ligesom han også har været amerikansk koproducent på film som "Klovn Forever" (2015) og "Dobbeltspil" (2017).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dobbeltspil 2018 Producer DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Co-producer (USA) DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Bartender DK/Spillefilm
Narco Cultura 2013 Producer U/Dokumentarfilm
Keep the Lights On 2012 Executive producer U/Spillefilm
Cold weather 2010 Producer U/Spillefilm
Beginners 2010 Producer U/Spillefilm
The exploding girl 2009 Executive producer U/Spillefilm
Stages 2009 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 01-11-2017 Dobbeltspil

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412