Henning Ørnbak

1925-2007

Instruktør. Født 4/12 1925, død 25/10 2007 - 81 år gammel. Gift 1951-70 med kostumier Nette Ørnbak (1927-1998). Far til tidligere produktionsleder Piyannah Ørnbak (f. 1951).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Begær, lighed og broderskab 1990 Instruktion Tv-serie
Dirch Passer 1990 Medvirkende Tv-dokumentar
Far på færde 1988 Instruktion Tv-serie
Kaj Munk 1986 Instruktion Tv-serie
Er der noget i vejen? 1984 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Opbrud inden døre 1982 Instruktion Tv-film
Galgemanden 1981 Instruktion Tv-film
Enlig far 1980 Instruktion Tv-film
Strandvaskeren 1978 Instruktion Tv-serie
Halli hallo 1978 Instruktion Tv-film
Den gode vilje 1977 Instruktion Tv-film
Mejeririgtig eksport 1976 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kun sandheden 1975 Instruktion DK/Spillefilm
Fader min 1975 Instruktion Tv-film
Mafiaen - det er osse mig 1974 Instruktion DK/Spillefilm
Natten i ventesalen 1974 Instruktion Tv-film
Mig og mafiaen 1973 Instruktion DK/Spillefilm
Gips 1973 Instruktion Tv-film
Nu går den på Dagmar 1972 Instruktion DK/Spillefilm
Sejle op ad åen 1972 Instruktion Tv-film
Det er nat med fru Knudsen 1971 Instruktion DK/Spillefilm
Nattens frelse 1971 Instruktion Tv-film
Bella 1970 Instruktion Tv-film
Efteraber 1970 Instruktion Tv-film
Premiere 1970 Instruktion Tv-film
En forårsaften 1969 Instruktion Tv-film
Huset på grænsen 1969 Instruktion Tv-film
Løftet I 1969 Instruktion Tv-film
Glæden er jordens gæst i dag! 1968 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Farvel Thomas 1968 Instruktion Tv-film
Udflugt 1968 Instruktion Tv-film
Rundt om en enebærbusk 1967 Instruktion Tv-film
Hortense læg dig og paragraf 330 1967 Instruktion Tv-film
Stillads III 1967 Instruktion Tv-film
Ti slips og et hjerte 1966 Instruktion DK/Kort fiktion
Topaze 1966 Instruktion Tv-film
Danske FN-soldater 1965 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mayday - mayday - mayday 1965 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Et landbrug i tidehverv 1963 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Menig 67 1963 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Alle for een 1962 Instruktion DK/Reklamefilm
Dreamtrip to Denmark 1960 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Pas på gående - gående pas på 1960 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dejlige Danmark 1960 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Venner for livet 1955 Andre credits U/Spillefilm
Vores lille by 1954 Instruktion DK/Spillefilm
Enlige mødre 1954 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Sol, sommer og badevand 1954 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Pindsvinet pusler 1953 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kvindegymnastikkens udvikling i Danmark 1953 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fugleliv i Danmark 1952 Tilrettelægger DK/Dokumentarfilm
Fyrtøjet 1946 Klip DK/Spillefilm
Den er helt sikker Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412