Viggo Grumme

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
All Inclusive 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Lys DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Lys Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Forsvunden 2006 Belysningsmester DK/Kort fiktion
De grønne slagtere 2003 Lys DK/Spillefilm
Bagland 2003 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Belysningsmester DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Belysningsmester DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Belyser DK/Spillefilm
Søen 1999 Belysningsmester U/Spillefilm
Valgaften 1998 Lys DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Lys Tv-serie
Wolfgang 1997 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Bella min Bella 1996 Lys DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Lys DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Belyser DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Belyser DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Belyser DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Belysningsassistent U/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Lys DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Lys DK/Spillefilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Lys DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tekno love 1989 Lys DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Grip-assistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412