Marie Askehave

/F. 1973

Skuespillerinde. Gift 2006 med skuespiller og stuntmand David Owe (f. 1977).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den bedste mand 2017 Lis Palle DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Epidemilæge DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Ordstyrer Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 Agnete Jul DK/Spillefilm
Liv(e) 2015 Mor DK/Kort fiktion
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 Malene DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Agnete DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Francesca Tv-serie
Borgen 3 2013 Benedikte Nedergaard Tv-serie
Store drømme 2009 Rebekka Tv-serie
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Rie Skovgaard Tv-serie
Mr. Poxycat & Co. 2007 Gitte Thomsen Tv-serie
Rene hjerter 2006 Kvindelig betjent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412