Jannich Grønnemose

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dan Dream 2017 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Shelley 2016 Instruktørassistent DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Statistkoordinator DK/Spillefilm
En chance til 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Riders 2015 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
1864 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Antboy 2013 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
På tredjedagen 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Location manager Tv-serie
Borgen 1 2010 Location manager Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Location-assistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412