Kir Laustsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Produktionsleder DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Produktionsleder Tv-serie
En chance til 2015 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Produktionskoordinator Tv-serie
1864 2014 Produktionsleder Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Produktionskoordinator Tv-serie
The Spiral 2012 Indspilningsleder-assistent Tv-serie
Alle for én 2011 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Ynglinge 2006 Line producer DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412