Lina Flint

/F. 1987

Producer. Født 28/6 1987. Uddannet producer fra Den Danske Filmskole i 2015.

Lina Flint spillefilmdebuterede i 2015, hvor hun producerede dramaet "Eliten", som vandt New Talent Grand Prix på CPH PIX samme år. Siden har hun blandt andet produceret to film af instruktør Gustav Möller - afgangsfilmen "I mørke" (2015) og spillefilmdebuten "Den skyldige" (2017).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den Skyldige 2017 Producer DK/Spillefilm
I mørke 2015 Producer DK/Kort fiktion
Drengene 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Eliten 2015 Producer DK/Spillefilm
Lulu 2014 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Whole 2014 Producer DK/Kort fiktion
Sorg og glæde 2013 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
R 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Producer DK/Kort fiktion
Manden med de gyldne ører 2009 Producerassistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412