Mark Hedegaard

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
3 ting 2017 SFX (våben) DK/Spillefilm
Underverden 2017 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Broen 3 2015 SFX (våben) Tv-serie
Jagten 2013 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Antboy 2013 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Special effects DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Special effects-tekniker DK/Spillefilm
Into the White 2012 Special effects-assistent U/Spillefilm
Hævnen 2010 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Special effects DK/Spillefilm
Wallander 2008 Special effects Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412