Rasmus Søndergaard Rygaard

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dan Dream 2017 Droneoperatør DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Clapper/loader DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Fotografassistent DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Fotografassistent DK/Spillefilm
Anti 2016 Fotografassistent DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Kameraassistent, 2. unit Tv-serie
En du elsker 2014 Clapper/loader DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Clapper/loader DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bankerot 2014 2. kameraassistent Tv-serie
Dicte 2 2014 Fotografassistent Tv-serie
Skytten 2013 DIT DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Clapper/loader DK/Spillefilm
Antboy 2013 Octocopter operatør DK/Spillefilm
Tarok 2013 Clapper/loader DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Clapper/loader DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Kameraassistent DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Video-assistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 DIT Tv-serie
Livvagterne 2008 Video-assistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412