Peter Flyvholm

/F. 1972

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
1864 - brødre i krig 2016 Lægens assistent DK/Spillefilm
1864 2014 Lægens assistent Tv-serie
Tarok 2013 Ung far DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Hamlet DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Peter, tjener på Dale Slot Tv-serie

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412