Ib Glindemann

/F. 1934

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Majoren 1998 Musik Tv-film
Manden der ville være skyldig 1990 Musik DK/Spillefilm
Tivoli mit Tivoli 1988 Musik DK/Dokumentarfilm
Forræderne 1983 Musik DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Musik DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Musik DK/Spillefilm
På'en igen Amalie 1973 Musik DK/Spillefilm
Bjørn Wiinblad 1969 Musik DK/Dokumentarfilm
Det er så synd for farmand 1968 Musik DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Musik DK/Spillefilm
Hold da helt ferie 1965 Musik DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Musik DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Musik DK/Spillefilm
Slottet 1964 Musik DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Musik DK/Spillefilm
April 1963 Musik DK/Spillefilm
Peters landlov 1963 Musik DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Musik DK/Spillefilm
Gudrun 1963 Musik DK/Spillefilm
Vi har det jo dejligt 1963 Musik DK/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Musik DK/Spillefilm
Duellen 1962 Musik DK/Spillefilm
Drømmen om det hvide slot 1962 Musik DK/Spillefilm
Oskar 1962 Musik DK/Spillefilm
Prinsesse for en dag 1962 Musik DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Musik DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Dirigent DK/Spillefilm
Husk postdistriktet 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Landsbylægen 1961 Musik DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Musik DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Komponist DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Musik DK/Spillefilm
Mine tossede drenge 1961 Musik DK/Spillefilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Musik U/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Arrangement DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Musik DK/Spillefilm
Pigen og vandpytten 1958 Musik DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Musik DK/Spillefilm
Kærlighed mod betaling 1957 Musik U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412