Sune Kaarsberg

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Neon Heart 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Boom operator Tv-serie
Mens vi lever 2017 Lyd DK/Spillefilm
Rigtig voksen 2017 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pistol 2016 Lyddesign DK/Kort fiktion
Morderen på den hvide hest 2016 Lydmix Tv-dokumentar
The Sunken Convent 2016 Lyd DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 Boom operator DK/Spillefilm
Pebbles at Your Door 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Rastløs 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Foley-optagelse Tv-serie
En, to, tresomt 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Copenhagen 2014 Lydmix U/Spillefilm
Mig og min far - hvem fanden gider klappe? 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dreng 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Spidse albuer, blødende knæ 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Sentinel 2013 Lyddesign DK/Eksperimentalfilm
Karrieremuligheder 2013 Tonemester DK/Eksperimentalfilm
Natfødt 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
My Baby The Butterfly 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Neel 2010 Tonemester DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412