Thomas Guldberg Madsen

/F. 1971

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Jan, støttegruppe DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Morten Møller DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Hjertelæge Tv-serie
Ronal Barbaren 2011 Scratch dialogue DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Per Tv-serie
Maj & Charlie 2008 René Tv-serie

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412