Katrin Pors

/F. 1983

Producer. Født den 11/8 1983. Uddannet i både Danmark, Spanien og Cuba. Har også været forbi uddannelsesprogrammer ved European Audiovisual Entrepeneurs.

Katrin Pors har gennem årene været en del af en lang række spansksprogede produktioner samt flere danske koproduktioner. Blandt disse kan nævnes 'Godless' (2016) og 'The Untamed' (2016).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The Untamed 2016 Producer U/Spillefilm
Godless 2016 Producer U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Hævnen 2010 Produktionsassistent (Kenya) DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-serie
Isa's stepz 2008 Postproduktionsmanager Tv-serie
Heart Medicine 2007 Location manager DK/Kort fiktion
Bad Beat Boys 2004 Scripterassistent DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Lille, vågen og verdensvendt (02. september 2016)

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412