Rune Klausen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dan Dream 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Undercover 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Swinger 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Machine 2015 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Stemme U/Spillefilm
Peaceforce 2011 Lydklipper DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 2011 Eftersynkronisering DK/Spillefilm
Simon 2011 Toneassistent U/Spillefilm
Jernhårde ladies 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
De fantastiske 3 2009 Lydklipper DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412