Julie Brochorst Andersen

/F. 1993

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mens vi lever 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Anti 2016 Tanja DK/Spillefilm
Shiva 2015 Stella DK/Kort fiktion
Voxeværk - kap. 1 & 2 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Kimmi DK/Kort fiktion
Mommy 2013 Emma DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Laura DK/Spillefilm
Ambulo 2012 Signe DK/Kort fiktion
Hold om mig 2010 Sara DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412