Rebekka Lønqvist

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Rigtig voksen 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mandefald 2017 Klipper Tv-dokumentar
Dem vi var 2016 Chefklipper DK/Dokumentarfilm
Guldkysten 2015 Klipper DK/Spillefilm
Born to lose - En film om Lorenzo Woodrose 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Det korte liv 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tal R: The Virgin 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Les amours perdues 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Ved havet 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig uden dig 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Kunsten at blive set 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Nowhere Man 2008 Klip DK/Kort fiktion
Manden fra Panama 2007 Klipper DK/Kort fiktion
En aften i Operaen 2006 Klipper DK/Kort fiktion
Er du skidt, skat? 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412