Ivan Molina Carmona

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Arvingerne 3 2017 Focus puller Tv-serie
Norskov 2 2017 Focus puller Tv-serie
Sorte måne 2015 Focus puller DK/Kort fiktion
Nordvest 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
I lossens time 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Forbandelsen 2012 Belyser DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Cheffotograf DK/Kort fiktion
M for Markus 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
No Exit 2010 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Klipper DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Belyser Tv-serie
Evigt elskes kun det tabte 2008 B-fotograf DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Daddy-O 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Et andet sted 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Tre somre 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Pels Pelsen 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Hjemkomst 2004 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Baltic Reflections 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412