Per Oscarsson

1927-2010

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mænd der hader kvinder 2009 Holger Palmgren U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Holger Palmgren U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Holger Palmgren U/Spillefilm
Unge Andersen 2005 H.C. Andersens far DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Persson DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Karl DK/Spillefilm
Send mere slik 2001 Rasmus DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Dansedommer DK/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Skrælling DK/Spillefilm
Harry & Sonja 1996 Faderen U/Spillefilm
Kan du fløjte, Johanna? 1994 Morfar U/Kort fiktion
Klatretyven 1991 Larsson Tv-serie
Montenegro 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Sverige åt svenskarna 1980 Instruktion U/Spillefilm
The night visitor 1971 Dr. Anton Jenks U/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Dr. Glas DK/Spillefilm
Ole dole doff 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Sult 1966 Pontus DK/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412