Simone Jørgensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The War Show - venner i krig 2016 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Skyggen af en helt 2015 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Natasja Jensen 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Alle for to 2013 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Drengeliv 2013 Producer DK/Kort fiktion
A-klassen 2012 Produktionsassistent Tv-serie
Happy New Years 2012 Producer DK/Kort fiktion
Ud af mørket 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Dreng 2011 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412