Erik Eriksson

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The Model 2016 Colorgrading DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Online DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Noisereduction/dustbusting U/Spillefilm
ID:A 2011 Compositing DK/Spillefilm
En familie 2010 Grading DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Grading DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Online DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412