Lena Haugaard

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En frygtelig kvinde 2017 Executive producer DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Associate producer DK/Spillefilm
Forældre 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Executive producer DK/Spillefilm
Sameblod 2016 Executive producer U/Spillefilm
Al Medina 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Executive producer DK/Spillefilm
9. april 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Afvej 2015 Executive producer DK/Kort fiktion
Krigen 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Executive producer DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Skytten 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Labrador 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Executive producer U/Spillefilm
Dirch 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412