Susanne Buhl

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Påklæder Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Set rekvisitør Tv-serie
Kartellet 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Påklæder Tv-serie
Sorg og glæde 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Regi Tv-serie
Alle for én 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Rekvisitør Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412