Magnus Sort Eidemak

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vinterbrødre 2017 B-fotograf DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Focus puller Tv-serie
Historien om Danmark 2017 Fotograf Tv-serie
Bedrag 1 2016 B-fotograf Tv-serie
Bedrag 2 2016 A-fotograf Tv-serie
Comeback 2015 Focus puller DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 B-fotograf Tv-serie
Tidsrejsen 2014 B-fotograf Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Kameraassistent Tv-serie
Rita 2 2013 Kameraassistent Tv-serie
Vildfugl 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Steadicam-operatør Tv-serie
Lykke 2011 B-fotograf Tv-serie
Klassefesten 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 B-fotograf Tv-serie
Frihed på prøve 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Rytteriet 2010 Kameraassistent Tv-serie
Aqualorius 2009 Kameraassistent DK/Kort fiktion
One shot 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Kameraassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Focus puller Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Focus puller Tv-serie
Klinteskoven 2007 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Verdensmesterens fald 2006 B-fotograf DK/Kort fiktion
Drabet 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Focus puller Tv-serie
Krøniken 2004 Focus puller Tv-serie
Switching 2003 Fotograf DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Focus puller Tv-serie
Debutanten 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Pulekalenderen 2002 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Fotograf Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412