Sigrid D.P.A. Jensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
At elske Pia 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
C4 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Sorte måne 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Den fremmede 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Øde Ø 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Ø 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Som følger solen 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Den skaldede frisør 2012 Lydassistent DK/Spillefilm
Little Night Hunter 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Melancholia 2011 Assistent DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Toneassistent DK/Spillefilm
Brainy 2011 Toneassistent DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 Toneassistent DK/Spillefilm
Engle i sneen 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Over gaden under vandet 2009 Toneassistent DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Toneassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412