Peter Steincke

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 DIT DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 DIT DK/Spillefilm
I blodet 2016 DIT DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Conforming DK/Spillefilm
Anti 2016 DIT DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Conforming DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Conforming Tv-serie
Det korte liv 2014 DIT DK/Kort fiktion
Spies og Glistrup 2013 Filhåndtering DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Alexa DPX management DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412