Zeino Macauley

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Flaskepost fra P 2016 Betjent 1 DK/Spillefilm
En to tre nu 2016 Tornadoen DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Butler Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Baby-Sam (Thomas) DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Medvirkende DK/Spillefilm

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412