Sidsel Lønvig Siersted

/F. 1982

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Safari 2017 Line producer U/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Line producer DK/Dokumentarfilm
A Year of Hope 2017 Finansierende producer DK/Dokumentarfilm
Amateurs in Space 2016 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
BUGS 2016 Line producer DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Line producer DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
Slottet 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Børnene på Putins losseplads 2014 Assisterende producer DK/Dokumentarfilm
Miniyamba 2013 Associate producer DK/Kort fiktion
En anderledes dreng 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Tyveriet af Afrika 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Tankograd 2010 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Miraklet på Entoto 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Internationale Dokumentar Film 2016 München Documentary Festival 2016 Naturens uorden
Internationale pris for lange dokumentarfilm 2016 Warszawa, Against Gravity 2016 Naturens uorden
Grand Prix 2016 Seoul, EBS International Documentary Festival 2016 Naturens uorden
Senior Jury prisen 2016 Budapest Documentary Film Festival 2016 Naturens uorden
Hovedprisen i Let Them Be Normal Sektionen 2016 Budapest Documentary Film Festival 2016 Naturens uorden

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 10-12-2017 Naturens uorden
Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 09-11-2017 A Modern Man
Hot Springs Documentary Film Festival 06-10-2017 A Modern Man
Bergen International Film festival 26-09-2017 A Modern Man
Message to Man 15-09-2017 A Modern Man
Lemesos Int'l Documentary Festival 01-08-2017 A Modern Man
Sheffield Doc/Fest 09-06-2017 A Modern Man
Oslo Pix 08-06-2017 A Modern Man
Sydney Film Festival 07-06-2017 A Modern Man
München Documentary Festival 04-05-2017 A Modern Man
CPH:DOX 16-03-2017 A Modern Man
Budapest Documentary Film Festival 24-09-2016 Naturens uorden
Seoul, EBS International Documentary Festival 21-08-2016 Naturens uorden
Warszawa, Against Gravity 13-05-2016 Naturens uorden
München Documentary Festival 05-05-2016 Naturens uorden
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 28-04-2016 Naturens uorden
Zagreb, Festival Of Tolerance 12-04-2016 Naturens uorden
Thessaloniki Documentary Festival 18-03-2016 Naturens uorden
Oslo EuroDoc Film Festival 09-03-2016 Naturens uorden
Prague, One World Human Rights Film Festival 07-03-2016 Naturens uorden
Göteborg International Film Festival 29-01-2016 Naturens uorden
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 25-01-2016 Naturens uorden
Amsterdam, IDFA 18-11-2015 Naturens uorden
CPH:DOX 06-11-2015 Naturens uorden
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412