Ulla Søe

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hassan og ramadanen 2017 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2015 Instruktion Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 3 - Pigeproblemer 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 6 - Hård tone 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shanne og veninderne 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie 2012 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Amsterdam, IDFA 20-11-2013 Shanne og veninderne

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412