Signe Rebekka Kaufmann

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
I det lukkede rum 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
Venus 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Utilgivet - skyld i sit eget barns død 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Home Sweet Home 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Pervert Park 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er mørkeræd 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er genert 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Vi er kærester 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg keder mig 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er misundelig 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jeg er fantastisk - Jeg er sur 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Dans for mig 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Grænseland 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Min min 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Hjemvendt 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Hun synger 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Sugar daddys fastfood piger 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Tick Tick Boom 2009 Klip DK/Kort fiktion
Book of Miri 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Afvist 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Christopher elsker fly 2007 Klipper DK/Dokumentarfilm
Første person ental 2006 Klip DK/Kort fiktion
Samurai 2006 Klipper DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412