Heidi Elise Christensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Land of the Free 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Håbet bag hegnet 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Besøget 2015 Produktion DK/Dokumentarfilm
Pebbles at Your Door 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Massakren i Dvor 2015 Produktionschef DK/Dokumentarfilm
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
The Look of Silence 2014 Associate producer DK/Dokumentarfilm
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film 2014 Postproduktionsmanager (Danmark) U/Dokumentarfilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Produktion DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Produktion DK/Dokumentarfilm
Travelling with Mr. T 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Klovn for livet 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hjemvendt 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
NORDIC:DOX AWARD 2017 CPH:DOX 2017 Land of the Free
Cinema Eye Spotlight Award 2017 Cinema Eye Honors 2017 Håbet bag hegnet
Eucemenical Award 2016 Berlinale 2016 Håbet bag hegnet
2nd Prize for Best Documentary 2016 Madrid, Documenta Madrid 2016 Håbet bag hegnet
Human Rights prisen 2016 Warszawa, Against Gravity 2016 Håbet bag hegnet
Internationale pris for lange dokumentarfilm 2016 Frankfurt, Lichter Film Festival 2016 Håbet bag hegnet
Special Jury Mention 2016 München Documentary Festival 2016 Håbet bag hegnet
Special Jury Mention 2016 Camden Int. Film Festival 2016 Håbet bag hegnet
White Goose for bedste int. Dokumentarfilm 2016 DMZ South Korea 2016 Håbet bag hegnet
Honorable Mention 2016 Hamptons Film Festival 2016 Håbet bag hegnet
Festivalpris 2016 Porto, Post Doc 2016 Håbet bag hegnet
Hædrende Omtale 2016 Porto, Post Doc 2016 Håbet bag hegnet
Runner-up Best Documentary Short Award 2015 Palm Springs Int. Festival of Short Films 2015 Pebbles at Your Door
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Karlovy Vary International Film Festival 30-06-2017 Land of the Free
Oslo EuroDoc Film Festival 29-03-2017 Håbet bag hegnet
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 23-01-2017 Håbet bag hegnet
Cinema Eye Honors 10-01-2017 Håbet bag hegnet
Amsterdam, IDFA 16-11-2016 Håbet bag hegnet
Lübeck, Nordische Filmtage 02-11-2016 Håbet bag hegnet
Sao Paulo Int. Film Festival 20-10-2016 Håbet bag hegnet
London Film Festival 07-10-2016 Håbet bag hegnet
Hamptons Film Festival 06-10-2016 Håbet bag hegnet
DMZ South Korea 22-09-2016 Håbet bag hegnet
Malmö Nordisk Panorama 16-09-2016 Håbet bag hegnet
Camden Int. Film Festival 15-09-2016 Håbet bag hegnet
Melbourne Film Festival 28-07-2016 Håbet bag hegnet
SilverDocs AFI Documentary Festival 22-06-2016 Håbet bag hegnet
Durban International Film Festival 17-06-2016 Håbet bag hegnet
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 19-05-2016 Håbet bag hegnet
Warszawa, Against Gravity 13-05-2016 Håbet bag hegnet
München Documentary Festival 05-05-2016 Håbet bag hegnet
Madrid, Documenta Madrid 30-04-2016 Håbet bag hegnet
Frankfurt, Lichter Film Festival 29-03-2016 Håbet bag hegnet
Hong Kong International Film Festival 21-03-2016 Håbet bag hegnet
Columbia, True/False Film Festival 03-03-2016 Håbet bag hegnet
Berlinale 11-02-2016 Håbet bag hegnet
Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 13-11-2015 Pebbles at Your Door
CPH:DOX 06-11-2015 Pebbles at Your Door
Hamptons Film Festival 08-10-2015 Pebbles at Your Door
Sarajevo Film Festival 14-08-2015 Pebbles at Your Door
Guanajuato International Film Festival 17-07-2015 Pebbles at Your Door
Palm Springs Int. Festival of Short Films 16-06-2015 Pebbles at Your Door
Sydney Film Festival 03-06-2015 Pebbles at Your Door
Sarasota Film Festival 01-04-2015 Pebbles at Your Door
Berlinale 05-02-2015 Pebbles at Your Door
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412