Dan Isager Nielsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
At elske Pia 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Boom operator DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Boom operator DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Boom operator Tv-serie
Norskov 2 2017 Boom operator Tv-serie
Dreams by the Sea 2017 Lydoptagelser U/Spillefilm
Dicte 3 2016 Boom operator Tv-serie
Norskov 1 2015 Boom operator Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Tonemester Tv-serie
Hedensted High 2015 Lydoptagelser Tv-serie
Mod toppen af bjerget 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Ødeland 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Sværvægter 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Boom operator Tv-serie
Kontrolleret Kaos - Fra krig til kunst 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Slowly, Slowly 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
På rejse efter lykke 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hearts and Minds 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Ude på landet 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Smagen af livet 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Imagia 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Henning 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Klip DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412