Anders Engelbrecht

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Forældre 2016 Dekorationer DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Supervising art director DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Scenograf DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Simon 2011 Scenograf U/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Scenograf DK/Kort fiktion
Far til fire - på hjemmebane 2008 Scenograf DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Scenograf DK/Spillefilm
Springet 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Scenograf DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Koordinator U/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Scenograf (skib) DK/Spillefilm
Lysets hjerte 1998 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Byggeleder (Danmark) U/Spillefilm
Barbara 1997 Byggeleder DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Regi DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Rekvisitør DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Regi DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412